Dijous, 24 de setembre de 2020 - Edició 791
La República

La Intersindical-CSC fa història a les eleccions sindicals de personal docent no universitari

Segona victòria de la Intersindical-CSC. Després d’imposar-se a les eleccions sindicals de tècnics i administratius de la Generalitat, ha repetit una gesta similar en les eleccions sindicals de personal docent […]

Redacció
Redacció 13/03/2019

Segona victòria de la Intersindical-CSC. Després d’imposar-se a les eleccions sindicals de tècnics i administratius de la Generalitat, ha repetit una gesta similar en les eleccions sindicals de personal docent no universitari, obtenint 47 delegats i delegades.

El resultat passa dels 0 representants als 47, ja que és la primera vegada des de l’any 1999 que el sindicat independentista es presentava a aquestes eleccions. Un èxit encara més destacat si es té en compte que ha presentat llistes a 7 de les 10 demarcacions.

Amb aquesta representació el sidicat suposarà que la Intersindical-CSC entrar a la Mesa Sectorial de personal docent no universitari i d’aquesta manera tenir la capacitat d’influenciar en les decisions que afectin als més de 80.000 professionals de l’ensenyament públic de Catalunya.

Relacionats