Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

La Fiscalia de Sánchez demana fins a set anys de presó per als ‘9 de Lledoners’

|

- Publicitat -

La fiscalia, la que Pedro Sánchez va assegurar que depenia del Gobierno, el més progressista de la història d’Espanya i la gran solució per a Catalunya segons alguns, demana penes de fins a set anys de presó per a tres dels encausats arran dels actes de protesta que va haver-hi l’1 de febrer de 2019 amb motiu del trasllat dels presos independentistes de Lledoners a Madrid.

Publicitat

Segons l’escrit de la fiscalia a què ha tingut accés l’ACN, l’òrgan fiscal demana per a tots ells, coneguts popularment com ‘els 9 de Lledoners’ una pena de tres anys pel delicte de desordres públics, mentre que també atribueix a alguns dels encausats un delicte d’atemptat i dos de lesions, de manera que la pena màxima arriba als set anys. A més, també demana per a alguns el pagament d’una multa de 900 euros per fer front a un delicte lleu de lesions als tres Mossos que van al·legar haver patit contusions i esquinços.

En l’escrit del fiscal, previ a l’obertura del judici oral, també es requereix que s’indemnitzi els tres mossos que no van poder acudir durant una setmana a la feina amb 455 euros a dos d’ells, i 245 al tercer.

Et pot interessar  La fiscalia demana al Suprem amnistiar Roger Torrent i tres membres més de la seva Mesa del Parlament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut