Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La CUP dialoga amb JxCat i ERC per respondre units davant el suplicatori de Borràs

|

- Publicitat -

La CUP dialoga amb JxCat i ERC per acordar una resposta unitària de l’independentisme davant el suplicatori al Congrés de Laura Borràs. Segons ha explicat el diputat anticapitalista al Parlament Carles Riera, les tres forces negocien per “trobar solucions” i garantir que “es fa front a la repressió política, i que aquest cas no es converteixi en un judici polític contra Borràs però sobretot contra el conjunt de l’independentisme” i, alhora, que hi ha “mà ferma per lluitar contra la corrupció i la mala praxi als serveis públics”. Riera, que no ha avançat el posicionament del seu grup, ha dit que la CUP ha formulat la seva proposta a JxCat i ERC i que “la pilota està a la seva teulada”.

En una roda de premsa aquest dimecres al matí, Riera també ha expressat que no volen que la repressió “que sens dubte l’Estat espanyol exerceix sobre l’independentisme” serveixi per a “maquillar o ocultar la corrupció, ni que la corrupció serveixi per a tapar la persecució política”.

Publicitat

Per la seva banda, Laura Borràs insisteix reiteradament a les xarxes socials que ella no ha “malversat mai ni un cèntim”

Et pot interessar  Junts diu que Aragonès "encara té marge" per pactar els pressupostos amb ells si accepta les seves condicions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut