Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

La CUP considera que el Gobierno utilitza la Covid-19 com a excusa per retallar drets

|

- Publicitat -

Els dos diputats de la CUP al Congrés dels Diputats votaran aquest dimecres de nou en contra de la pròrroga de l’estat d’alarma fins el 9 de maig que sol·licita el govern espanyol. Així ho ha anunciat en un comunicat on ha denunciat que l’executiu està utilitzant la crisi de la Covid-19 com a “pretext per retallar drets, militaritzar i recentralitzar competències”. La formació anticapitalista considera que la decisió de reprendre l’activitat no essencial exposa milers de treballadors a la malaltia, fet que demostra que la gestió del govern espanyol obeeix a interessos econòmics de les grans empreses i entitats bancàries, i no als interessos dels ciutadans.

Segons la diputada de la CUP Mireia Vehí, l’estat d’alarma només està servint per “generar un marc polític recentralitzador que permet pràctiques policials d’impunitat, que retalla drets i que prioritza les necessitats econòmiques dels mercats”.

Publicitat

“Es parla d’una nova normalitat per naturalitzar una nova crisi econòmica, amb un creixement de l’atur i de la pobres, i un control i abús policial que són evitables i fruit de decisions polítiques”, ha sentenciat Vehí.

Et pot interessar  Estrada admet que el 12-M "no arriba en el millor moment" per la CUP, que està en plena refundació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut