Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La circulació a l’R3 entre Torelló i Manlleu, restablerta finalment després de 16 hores de tall

Les freqüències s’aniran recuperant progressivament

|

- Publicitat -

La circulació de la línia R3 entre Torelló i Manlleu, a Osona, finalment ha estat restablerta, després d’un tall que s’ha allargat durant 16 hores. Un problema a l’hora de retirar el tren avariat a l’R3 que va deixar atrapats un centenar de passatgers ha fet que les tasques per restablir la circulació s’allarguessin encara més. Els usuaris de la línia R3, una de les que més incidències registra diàriament, s’han mostrat indignats amb la situació i farts que aquesta es repeteixi amb tanta freqüència. Les freqüències s’aniran recuperant progressivament.

La circulació de l’R3 no podia restablir-se perquè “havia sorgit un problema” que feia impossible poder retirar el comboi espatllat. El tren ha continuat aturat enmig de la via, a tocar de l’estació de Torelló, i el servei alternatiu per carretera implementat ahir a la tarda també s’ha mantingut.

Publicitat

“El tren ha fallat, sempre falla”, ha lamentat un usuari anomenat Francisco a l’ACN, tot detallant que s’ha aixecat a les 6 del matí per anar a treballar a Puigcerdà i no hi podrà ser. “No parlen, diuen que vindrà el tren però mirà l’hora que és? A les 10.30 h havia de començar a treballar” ha afegit. Un altre usuari ha apuntat que el gran problema és la “desinformació” cap als viatgers. “Els trens no funcionen i sense tren, no se com ho faré” es queixa un tercer usuari, que ha d’arribar fins a Barcelona per agafar un vol.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut