Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

JxCat, sobre el cas de l’escola de Canet: “No podem donar el braç a tòrcer, ni cedir un bri”

|

- Publicitat -

El secretari d’organització de Junts per Catalunya (JxCat), David Saldoni, s’ha pronunciat sobre el cas de l’escola de Canet de Mar, obligada pel TSJC a fer el 25% de les classes en castellà en una aula de P5. “És aquí i en casos com aquest on hem de ser irreductibles en el nostre compromís. No podem donar el braç a tòrcer, ni cedir un bri”, ha expressat Saldoni aquest dissabte en un acte de JxCat a Balaguer.

El secretari d’organització de Junts ha reclamat “ser exigents” amb el Govern, però també amb l’ús de la llengua. “L’ús del català comença amb nosaltres mateixos. Això ho hem de tenir ben clar i present”, ha constatat Saldoni. Així mateix, ha insistit en la necessitat “d’aplicar la llei que tenim a Catalunya, que és la immersió lingüística”.

Publicitat

El secretari d’organització de JxCat ha reiterat que la formació vol ser “un projecte útil per a la independència” amb la seva presència a totes les institucions i així esdevenir la primera força municipalista el 2023. Per la seva banda, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha apostat per “engrandir” les llistes de Junts a les municipals i així aconseguir la independència. “Si volem aconseguir la independència, hem de ser cada vegada més forts, créixer com a partit, i engrandir les llistes d’arreu els 942 municipis de Catalunya”, ha reflexionat en veu alta Cervera.

Et pot interessar  Junts registra una esmena a la totalitat als pressupostos del Govern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut