Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

JxCat fuig de la confrontació i veu “evident” que Aragonès assisteixi a la taula bilateral

|

- Publicitat -

La portaveu adjunta de JxCat Gemma Geis ha dit que la seva formació veuria “evident” que el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, assistís a la taula de negociació entre la Generalitat i la Moncloa, que s’ha de reunir aquest febrer. Així ho ha explicat a la premsa aquest dijous a la tarda als passadissos del Parlament, hores després de la trobada a Palau entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez. Geis, però, ha reivindicat el lideratge “indiscutible” de Torra en aquesta taula de diàleg, ja que considera que el procés de negociació és entre els dos presidents.

ERC havia demanat aquesta tarda que el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, també assisteixi a la taula de negociació entre la Generalitat i la Moncloa. La portaveu dels republicans, Marta Vilalta, s’ha mostrat “contenta” perquè el cap de l’executiu, Quim Torra, participi d’aquesta taula de diàleg -que s’ha de reunir per primera vegada al febrer-, i ha afegit que “seria del tot lògic” que l’adjunt a la presidència d’ERC també en formés part.

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut