Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Junqueras: “En aquest país, els que han manat sempre han tendit a dividir la societat per impedir tenir un país sencer”

|

- Publicitat -

Junqueras n’ha tornat a fer una de grossa. En aquesta ocasió, en l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia a l’Hospitalet de Llobregat, Jaume Graells, exregidor d’Educació del PSC a la ciutat amb Núria Marín com a alcaldessa; ha manifestat de forma contundent: “aquells que sempre han manat han tendit a dividir la societat”, assegura que “per impedir que aquest sigui un país sencer”. El president d’ERC ha assegurat, i sense esmentar a qui es referia, que els mateixos que divideixen Catalunya “s’han repartit el país en les institucions” per defensar els seus privilegis, per la qual cosa assegura que ERC és l’única amb una proposta per constituir la República catalana.

El líder republicà ha continuat carregant: “Sempre que tenen l’oportunitat no dubten en pactar entre ells”, tot apuntant que això impedeix emprendre projectes polítics que poden aportar “honestedat, compromís, esforç, llibertat i justícia”. “Per fer la República catalana només hi ha una proposta, la que encarna ERC, i la prova és que ningú més és capaç d’explicar-ne cap altra”, ha afegit.

Publicitat

Graells ha fet el salt al capdavant de les files republicanes després de ser regidor d’Educació del PSC amb Núria Marín i de denunciar les presumptes irregularitats en la investigació del cas del Consell Esportiu. Ara, però, mira amb recança els seus excompanys, ara ja presentat oficialment com a candidat a l’alcaldia.

“S’ha acabat aquest govern dirigit, per una banda, de músics que per molts anys que fa que toquen junts, cada cop desafinen més, i ara ens cal una orquestra simfònica”, ha assenyalat en el seu discurs. En aquest sentit, ha assegurat que calen “instruments nets i partitures lliures”.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut