Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Interior es reuneix amb policies locals per coordinar el toc de queda

En aquesta reunió s’ha acordat mantenir un calendari de reunions mensuals amb totes les policies locals i de reunions més freqüents per regions policials, per intensificar la coordinació entre Mossos d’Esquadra i policies locals

Redacció
Redacció 26/10/2020
26/10/2020 Coronavirus.- Sàmper se reúne con policías locales para coordinarse con el toque de queda. El conseller de Interior, Miquel Sàmper, ha presidido este lunes por la mañana una reunión de coordinación con más de 180 responsables de las policías locales de Catalunya para abordar la situación ante el confinamiento nocturno, reforzando al máximo la colaboración entre los Mossos d'Esquadra y los agentes locales. SOCIEDAD DEPARTAMENT DE INTERIOR

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha presidit aquest dilluns al matí una reunió de coordinació amb més de 180 responsables de les policies locals de Catalunya per abordar la situació davant el confinament nocturn, reforçant al màxim la col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i els agents locals.

En un comunicat, la Conselleria d’Interior ha informat que el conseller ha volgut “conèixer de primera mà” la situació de les policies locals durant la reunió.

També ha remarcat la rellevància del seu treball quotidià per mantenir la seguretat ciutadana, i durant els últims mesos de pandèmia, a la feina de protecció de la ciutadania i de prevenció de contagis.

En aquesta reunió s’ha acordat mantenir un calendari de reunions mensuals amb totes les policies locals i de reunions més freqüents per regions policials, per intensificar la coordinació entre Mossos d’Esquadra i policies locals.

En la trobada han participat el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent; els caps de Mossos d’Esquadra de cada regió policial; més de 180 caps de policia local de tot el territori; i la subdirectora de coordinació de Policia de Catalunya, Begoña Curto.

Relacionats