Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Interior es reuneix amb policies locals per coordinar el toc de queda

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha presidit aquest dilluns al matí una reunió de coordinació amb més de 180 responsables de les policies locals de Catalunya per abordar la situació davant el confinament nocturn, reforçant al màxim la col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i els agents locals.

En un comunicat, la Conselleria d’Interior ha informat que el conseller ha volgut “conèixer de primera mà” la situació de les policies locals durant la reunió.

Publicitat

També ha remarcat la rellevància del seu treball quotidià per mantenir la seguretat ciutadana, i durant els últims mesos de pandèmia, a la feina de protecció de la ciutadania i de prevenció de contagis.

En aquesta reunió s’ha acordat mantenir un calendari de reunions mensuals amb totes les policies locals i de reunions més freqüents per regions policials, per intensificar la coordinació entre Mossos d’Esquadra i policies locals.

En la trobada han participat el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent; els caps de Mossos d’Esquadra de cada regió policial; més de 180 caps de policia local de tot el territori; i la subdirectora de coordinació de Policia de Catalunya, Begoña Curto.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut