Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Illa desitja tot el bé a la jornada de treball del Govern: “Tothom ha d’estar centrat. Cal serietat i rigor”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha valorat la jornada de treball que celebra el Govern aquest dissabte al Palau de Pedralbes. “Que vagi bé, ho dic de debò. En aquests moments tothom ha d’estar centrat. Hi ha d’haver serietat i rigor a l’hora de fer les coses”, ha dit Illa durant la Convenció Política dels socialistes de Barcelona. El cap de l’oposició al Parlament ha mantingut un diàleg amb el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. El líder del PSC a la capital catalana ha anunciat que l’exalcalde de la ciutat Jordi Hereu ha acceptat ser el president del consell assessor per la seva candidatura a l’alcaldia de les eleccions municipals de Barcelona del 2023.

El Govern analitza avui els efectes de la crisi a Ucraïna en una segona jornada de treball al Palau de Pedralbes. El president, Pere Aragonès, encapçala la trobada, que ha començat a les 10 hores i compta amb la participació de tots els membres de l’executiu i dels secretaris generals.

Publicitat

Amb l’objectiu de conèixer a fons la situació, el Govern ha convidat quatre experts que, en una taula rodona moderada per la portaveu, Patrícia Plaja, aporten la seva visió sobre els efectes de la crisi en els àmbits polític, humanitari, energètic i de ciberseguretat.

D’altra banda, Illa també ha demanat “serietat” a Junts -sense mencionar el partit- en referència al pacte per la immersió lingüística, assolit aquesta setmana entre socialistes, ERC, JxCat i comuns. El partit de Carles Puigdemont se’n va desmarcar al vespre.

Et pot interessar  Illa diu que "no entén" la presència d'Aragonès al Senat: "El PP vol trolejar Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut