Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

Forcadell, Puigdemont i altres personalitats independentistes mostren el seu suport a la Mesa del Parlament del 2017

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament i presa política, Carme Forcadell, ha donat suport als membres de la Mesa del Parlament del 2017 que avui seran jutjats pel TSJC, per un suposat delicte de desobediència. En un article a l’ARA, Forcadell ha dit que “hem vist com alguns tribunals volen convertir la mesa en un òrgan censor, i no ho podem permetre, com a demòcrates i com a ciutadans no podem permetre que la censura entri al Parlament de Catalunya”. Forcadell afegeix que ni ella ni cap membre de la mesa van “coartar o conculcar cap dret” i referma que al Parlament s’hi ha de poder parlar de tot, inclòs el dret a l’autodeterminació de Catalunya.

A les crítiques d’un nou judici farsa s’hi han sumat diverses personalitats independentistes, com ara el president exiliat, Carles Puigdemont, que ha declarat que els membres de la Mesa “hauran de fer front a un altre judici en l’estratègia de la repressió de l’Estat contra l’independentisme”. D’altra banda, el president Torra també ha donat “tot el suport” als acusats, Jordi Turull assegura que “han defensat els pilars bàsics del parlamentarisme democràtic”, i la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie ha assegurat que l’entitat “serà amb els membres de la mesa”.

Publicitat

Et pot interessar  Puigdemont diu que “la facció que defensa els interessos de Putin” a l’Eurocambra vota contra la immersió
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut