Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Fernández fa el préssec en criticar la CUP per comprar “sabates tècniques de muntanya”

|

- Publicitat -

El líder del Partido Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha fet el préssec en comentar el calçat dels dirigents de la CUP en les seves declaracions al Parlament.

El popular ha intentat fer-se el graciós comentant que els diputats de la CUP els agraden les “sabates tècniques de muntanya” i que les compren a botiguers “d’antics votants d’Unió Democràtica”.

Publicitat

Així ha donat forma a un discurs capitalista, en el qual ha estat crític amb què es comprin sabates que valen “entre 120 o fins a 150 euros”. Ha afirmat que gràcies a “la màgia del lliure comerç capitalista” poden comprar-les i els ha criticat per fer-ho.

El popular ha quedat en evidència en fer un discurs inconnex que va de mal en pitjor, i que demostra que Fernández, vista la seva influència política ha de limitar-se a criticar el calçat d’altres diputats, que ni tan sols estan al Govern.

D’aquesta manera, ha fet el ridícul més absolut en explicar “la màgia del lliure comerç capitalista” amb un nivell absolutament patètic i que no inclou que és un sistema que genera moltes desigualtats.

A Fernández se li podria recomanar que vist aquest desastre continuï treballant amb la seva carrera d’humorista, al cap i a la fi, per poca gràcia que tingui té més futur que la de polític.

Et pot interessar  Fernández es postula per encapçalar la llista del PP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut