Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Fernández fa el préssec en criticar la CUP per comprar “sabates tècniques de muntanya”

El líder dels populars ha fet el ridícul més absolut en intentar desacreditar els anticapitalistes en un discurs que provava de ser humorístic

Redacció 02/12/2021

El líder del Partido Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha fet el préssec en comentar el calçat dels dirigents de la CUP en les seves declaracions al Parlament.

El popular ha intentat fer-se el graciós comentant que els diputats de la CUP els agraden les “sabates tècniques de muntanya” i que les compren a botiguers “d’antics votants d’Unió Democràtica”.

Així ha donat forma a un discurs capitalista, en el qual ha estat crític amb què es comprin sabates que valen “entre 120 o fins a 150 euros”. Ha afirmat que gràcies a “la màgia del lliure comerç capitalista” poden comprar-les i els ha criticat per fer-ho.

El popular ha quedat en evidència en fer un discurs inconnex que va de mal en pitjor, i que demostra que Fernández, vista la seva influència política ha de limitar-se a criticar el calçat d’altres diputats, que ni tan sols estan al Govern.

D’aquesta manera, ha fet el ridícul més absolut en explicar “la màgia del lliure comerç capitalista” amb un nivell absolutament patètic i que no inclou que és un sistema que genera moltes desigualtats.

A Fernández se li podria recomanar que vist aquest desastre continuï treballant amb la seva carrera d’humorista, al cap i a la fi, per poca gràcia que tingui té més futur que la de polític.