Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Feijóo ja es veu presidint Espanya: “Jo no governaré amb independentistes”

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ja albira una presidència estatal. Per això, ha instat l’actual president del Gobierno, Pedro Sánchez, a donar suport a la fórmula perquè en el pròxim cicle electoral governi la llista més votada. “Crec que seria bo reprendre-la”, ha dit, i que “els partits que creguin en les institucions se sumin a fórmules que refrenden i protegeixen a l’Estat”.

En aquest sentit, Feijóo ha criticat que el president espanyol depengui del suport de Podemos i de l’independentisme. “Jo no governaré amb independentistes. No estaré sotmès a partits que volen que a Espanya li vagi malament. La meva fórmula és coneguda”, ha reblat.

Publicitat

Corrupció a Madrid

Pel que fa a l’escàndol destapat a l’Ajuntament de Madrid pel cas de les mascaretes, ha demanat actuar amb “tranquil·litat i serenor”. “No tinc cap dubte sobre l’honestedat dels meus companys”, ha insistit en una atenció als mitjans a Galícia, després que Sánchez hagi exigit que es pronunciï.

Feijóo ha recriminat que Sánchez “intenti donar lliçons sobre honorabilitat” i ha argumentat que l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, no està imputat encara que un advocat hagi presentat una denúncia per no investigar les comissions milionàries de Luis Medina i Alberto Luceño abans que s’hi posés la Fiscalia.

El líder del PP també ha tornat a rentar la cara al pacte amb Vox a Castella i Lleó i ha reiterat el “suport incondicional” a Alfonso Fernández Mañueco. “Ha guanyat les eleccions de forma neta”, ha remarcat.

 

Et pot interessar  El PP aprovarà al Senat un informe que sosté que l'amnistia és "un cop mortal per a l'Estat constitucional i autonòmic"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut