Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Fachín critica que s’ha fet un “ridícul espantós” i lamenta que “no estan a l’altura”

|

- Publicitat -

Albano-Dante Fachín, el secretari general de Podemos-Catalunya el 2017, ha fet una piulada en la que, encara que no ha posat referències, ha donat a entendre el seu desgrat amb la manera d’oposar-se a l’Estat. La piulada ha coincidint temporalment amb el moment en què s’ha conegut la pugna entre ERC i Junts pels membres que assistiran a la taula de diàleg i dona a entendre que les afirmacions podrien dirigir-se en contra del Govern.

ERC ha exposat que al seu entendre els membres de la taula han de ser càrrecs electes en el Govern, mentre que Junts ha proposat a Jordi Sànchez, Jordi Turull i Míriam Nogueras que no formen part del Consell Executiu.

Publicitat

Fachín, entre línies, podria mostrar-se contrari a aquestes picabaralles entre partits en l’executiu català i ha dit que “no estan a l’altura” i de “falta de respecte a tanta gent que s’ha deixat la pell per plantar cara a l’Estat borbònic”. Per tant, podria haver-se oposat als plantejaments partidistes, que podrien dividir l’independentisme, a les portes de la negociació amb el Gobierno.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut