Edició 2150

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 14 de juny del 2024
Edició 2150

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 14 de juny del 2024

Èxit absolut del primer pols de la ciutadania a l’Estat

|

- Publicitat -

El preludi va ser ahir amb Pícnic per la República i avui l’estrena: el primer dia de protestes un cop coneguda la sentència ha estat un èxit rotund. Tsunami Democràtic ha conduït la primera jornada de protestes amb girs inesperats de guió i amb directrius ràpides i fàcils.

Publicitat

Places plenes, talls arreu de les vies del Principat, vies de tren i una acció grossa a l’aeroport del Prat.

A més, finalment, un comunicat internacional llegit per Pep Guardiola posava la cirereta al pastís amb una jornada on, fins i tot, hi ha hagut accions a Madrid.

La ciutadania s’ha mostrat disposada a actuar, amb determinació per sortir al carrer quan se la necessita i, el més important de tot, sempre amb actitud cívica i noviolenta.

Tot i desconvocar, Tsunami avisa: “Farem de cada mobilització una victòria. Hem començat un cicle de desobediència civil noviolenta” i assegura que demà hi haurà més directrius amb “un nou repte”. Per avui, donen l’acció “per finalitzada amb èxit i els objectius assolits”.

Et pot interessar  Amnistia Internacional deixa en evidència la persecució judicial de l'Estat contra l'independentisme: "Les mobilitzacions del Tsunami no són terrorisme"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut