Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Estrada critica el brindis al sol de Belarra: “L’Estat espanyol és irreformable”

La diputada de la CUP ha criticat que el “govern més progressista de la història” té molts deures pendents i que, segons Estrada, la proposta de Belarra de crear una energètica pública té poca credibilitat

Redacció
Redacció 12/08/2021
Primer pla de la diputada de la CUP-NCG Laia Estrada, somrient durant l'entrevista amb l'ACN, el 9 d'abril de 2021

La diputada de la CUP, Laia Estrada, ha criticat “el Gobierno més progressista de la història” en una piulada. La política tarragonina ha citat una piulada de la ministra de Drets Socials i Agenda 2030 i actual secretària general de Podemos, Ione Belarra.

Belarra ha qualificat de bona notícia que el PSOE “estigui obert per primera vegada a la nostra proposta de creació d’una empresa pública d’energia”, ja que ha explicat que s’ha de tractar amb “urgència i valentia la situació crítica del preu desorbitat de la factura de la llum”.

Estrada ha criticat la piulada de la ministra, ja que ho ha considerat com “un nou punt a la llista de promeses buides del Gobierno” i ha esmentat els deures pendents que l’executiu espanyol té i que encara no ha tractat. Ha ressaltat: la regulació dels preus de l’habitatge, la derogació de la reforma laboral i la llei mordassa.

La diputada del partit anticapitalista ha parlat sense embuts i ha deixat clar que considerava que la piulada de Belarra era una estratègia per guanyar força política més que una declaració d’intencions i un compromís sincer per canviar el preu de la factura de la llum. “L’Estat espanyol és irreformable, ha quedat sobradament demostrat” ha assestat.