Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Estrada critica el brindis al sol de Belarra: “L’Estat espanyol és irreformable”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP, Laia Estrada, ha criticat “el Gobierno més progressista de la història” en una piulada. La política tarragonina ha citat una piulada de la ministra de Drets Socials i Agenda 2030 i actual secretària general de Podemos, Ione Belarra.

Belarra ha qualificat de bona notícia que el PSOE “estigui obert per primera vegada a la nostra proposta de creació d’una empresa pública d’energia”, ja que ha explicat que s’ha de tractar amb “urgència i valentia la situació crítica del preu desorbitat de la factura de la llum”.

Publicitat

Estrada ha criticat la piulada de la ministra, ja que ho ha considerat com “un nou punt a la llista de promeses buides del Gobierno” i ha esmentat els deures pendents que l’executiu espanyol té i que encara no ha tractat. Ha ressaltat: la regulació dels preus de l’habitatge, la derogació de la reforma laboral i la llei mordassa.

La diputada del partit anticapitalista ha parlat sense embuts i ha deixat clar que considerava que la piulada de Belarra era una estratègia per guanyar força política més que una declaració d’intencions i un compromís sincer per canviar el preu de la factura de la llum. “L’Estat espanyol és irreformable, ha quedat sobradament demostrat” ha assestat.

 

Et pot interessar  La CUP planteja ampliar el parc públic d'habitatge amb més de 400.000 pisos buits i de "megatenidors"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut