Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Escàndol: Vox usa el RCD Espanyol per captar militants

Aficionats independentistes demanen al club que emeti un comunicat desmarcant-se del partit d'extrema dreta i ultra nacionalista espanyol

|

- Publicitat -

Aficionats independentistes del Reial Club Deportiu Espanyol han demanat al club blanc i blau que emeti un comunicat desmarcant-se d’un tuit del Vicepresident Vox a Barcelona i membre del comitè executiu de la ciutat comtal que els vincula amb la formació de Santiago Abascal.

Ell és Antonio Amador i es defineix a sí mateix a les xarxes com un home que porta lluitant “toda mi vida contra el nacionalismo en Cataluña”. Des del seu perfil de Twitter i en nom de la formació d’extrema dreta i ultra nacionalista espanyola ha assegurat que durant un partit de l’Espanyol han recollit “més de 500 firmes recollides al camp de Cornellà el Prat, gràcies equip, gràcies a Vox i gràcies a l’Espanyol!”

Publicitat

Els seguidors independentistes de l’Espanyol, la penya Perikos, han contestat assegurant que “sabem que el Club no els va autoritzar”. Expliquen que la paradeta de Vox “estava fora del recinte del cap de l’Espanyol”. Però per evitar qualsevol dubte, han interpel·lat directament al Club, ja que Amador els implica en la captació de firmes: “en aquest twuit implica una complicitat que no és certa”. Així doncs, demanen a l’Espanyol que “és necessari que l’Espanyol faci un comunicat explícit on deixi clar que es desvincula d’aquesta gent”.

Justament aquest matí, Agustín Rodríguez, director de Comunicació i Relacions Institucionals del RCD Espanyol ha volgut desmarcar el club de Vox amb aquest tuit des del seu perfil personal:

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut