Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

ERC s’alinea amb Cs i PSC per no cessar Muro com a secretari general del Parlament

|

- Publicitat -

La Mesa del Parlament ha donat suport aquest dimarts al secretari general de la Cambra, Xavier Muro, perquè no ha admès la proposta de JxCat que demanava el seu cessament si no publicava íntegrament les resolucions aprovades sobre la monarquia al Butlletí Oficial de Parlament de Catalunya (BOPC) .

Fonts parlamentàries han explicat a Europa Press que no hi ha hagut cap votació, però en l’acta de la reunió s’ha de recollir que s’ha rebutjat la proposta de JxCat, amb el suport d’aquest grup i el rebuig d’ERC, Cs i PSC.

Publicitat

Tot això arriba després que Muro no publiqués al BOPC 5 passatges de propostes de resolució aprovades en un ple monogràfic sobre la monarquia, presentades per JxCat, ERC i la CUP, el que va provocar que el president de la Generalitat, Quim Torra, demanés al president del Parlament, Roger Torrent, que cessés al secretari general de Parlament si no recollia íntegrament tots els textos.

Et pot interessar  VIDEO | Rull descarta sotmetre's a una investidura: "L'únic pla es diu Carles Puigdemont, no hi ha pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut