Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

ERC no es rendeix, pressionarà al Gobierno perquè modifiqui la reforma laboral: “Cal moltes millores”

|

- Publicitat -

Els republicans no consideren legítima la reforma laboral. Per aquest motiu tenen l’objectiu de modificar-la “com més aviat millor”. Han recordat al Gobierno que no hi ha cap majoria alternativa al Congreso al bloc de la investidura. Un advertiment que han utilitzat per reclamar a Pedro Sánchez que deixi de buscar excuses i posi fil a l’agulla amb la taula de diàleg.

Així mateix, aquest dilluns, la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha exigit una negociació entre l’executiu i els partits polítics: “Necessitem millores”, ha exclamat la diputada. En aquest sentit, els republicans estan disposats a fer el possible perquè s’introdueixin canvis per millorar-la, ja sigui “a través de reformes legislatives o altres acords”.

Publicitat

Vilalta ha assenyalat que, amb la reforma laboral, el Govern “va escollir el camí de la dreta” i el resultat ha estat l’aprovació “de carambola” del projecte estrella de Podem. «Però s’evidencia que no hi ha alternativa» als republicans. Una evidència que ha servit ERC per tornar a posar sobre la taula la reunió de la taula de diàleg. Que avui dia, encara no hi ha data i sembla que no és una prioritat per a Sánchez.

Et pot interessar  ERC i PSOE decideixen aparcar la taula de negociació de governs fins després del 12-M i el 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut