Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

ERC comença a renunciar a l’entesa amb Espanya: “L’agenda del retrobament cau com un castell de cartes”

|

- Publicitat -

“L’agenda del retrobament cau com un castell de cartes. El govern espanyol nega les eines a Catalunya”. Així s’ha expressat la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, en un fil de Twitter aquest dimecres, després que la ministra de Transports, Raquel Sánchez, hagi demanat no comparar les inversions de l’Estat a Catalunya i Madrid perquè “no s’adapta a l’agenda del retrobament”, en una entrevista a Rac1. Com a resposta, Vilalta ha afegit que l’executiu de Pedro Sánchez “nega les eines” a Catalunya, “menysté” la ciutadania del país i “incompleix” els compromisos. La portaveu d’ERC ha exigit a la Moncloa l’execució pressupostària “que pertoca” i que, si “no en sap, no pot i només té excuses”, que traspassi tots els recursos que genera Catalunya.

Vilalta ha insistit que “no valen excuses” de la pandèmia o de la crisi de preus actuals, perquè en aquest cas la baixa execució dels pressupostos “afectaria tots els territoris de l’Estat”. La dirigent d’ERC ha afegit a Twitter que tampoc serveix l’excusa que a Madrid han hagut de rescatar les radials, prequè la Moncloa “ha deixat Catalunya a la cua”, mentre molts altres territoris “estan per sobre el previst”.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut