Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Els Mossos es preparen per un 21-D revolucionari

La policia catalana preveu incidents a tota Catalunya i problemes de mobilitat a Barcelona

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra són conscients que el 21-D serà un dia intens, de molta feina i que pot recordar a mobilitzacions massives de la tardor del 2017.

És per això que tenen previst que pot haver-hi problemes de mobilitat a la ciutat de Barcelona especialment a la Ronda Litoral, i incidents simultanis en diferents punts de Catalunya arran de les mobilitzacions convocades en senyal de protesta per la celebració del Consejo de Ministros en la capital catalana aquest divendres.

Publicitat

Segons han detallat fonts policials, el cos català actuarà de forma coordinada amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, i els efectius de la policia catalana donaran prioritat als incidents més importants.

Treva dels sindicats

Els sindicats de Mossos asseguren que els agents treballaran amb “exquisida professionalitat” aquest divendres. En una roda de premsa conjunta de representants sindicals de Sap-Fepol, SPC, SME, CAT, USPAC, Csif, i el col·lectiu MosS.OS, van afirmar que aquest divendres 21 de desembre faran una “treva” en les seves reivindicacions, però no van descartar més mobilitzacions a partir del dia 22.

Et pot interessar  Elena defensa la "coherència" de convocar la segona plaça de major dels Mossos i subratlla que "ja estava prevista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut