Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Els comuns alerten el Govern d’Aragonès que “estem en temps de descompte”

Els diputats d’En Comú Podem han emfatitzat que tenen disponibilitat per arribar a un acord, però ja han registrat una esmena a la totalitat dels comptes catalans

Agències 19/11/2021
Els diputats d'En Comú Podem, Joan Carles Gallego, Susanna Segòvia i Lucas Ferro, dirigint-se a una reunió amb tècnics de Govern per negociar els pressupostos el 19 de novembre del 2021

Els comuns han registrat una esmena a la totalitat als pressupostos i han emplaçat el president del Govern a moure’s. Tot plegat, després d’una reunió entre tècnics de l’executiu i diputats d’En Comú Podem aquest divendres al matí.

“En cap cas és un punt i final, és un punt i seguit i un recordatori que el temps s’esgota i que estem en temps de descompte”, ha explicat davant els mitjans el portaveu dels comuns, David Cid. El debat a la totalitat se celebrarà dilluns a partir de les 14 hores.

“Emplacem Aragonès a moure’s perquè en aquestes hores que queden fem possible avançar en la negociació”, ha continuat Cid, que ha advertit que les converses no avancen prou ràpid per tancar un acord d’aquí a dilluns, tot i que hi estan “disposats”.

Els comuns han expressat que s’han començat a moure algunes peces en la negociació i que ells tenen disponibilitat fins a diumenge “a altes hores de la matinada”. De les demandes que havien presentat els de Jéssica Albiach n’hi ha algunes en què hi ha hagut “moviments”, ha explicat el diputat Joan Carles Gallego, però “encara hi ha distància” per poder tancar un acord.