Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El PSOE imposa Illa com a candidat del PSC pel 14-F

|

- Publicitat -

El ministre de Sanitat espanyol, Salvador Illa, serà el candidat de PSC a les eleccions catalanes del pròxim 14 de febrer.

La direcció del PSOE, doncs, imposa un candidat que a causa de la pandèmia ha tingut molta projecció i visibilitat (tot i que això tampoc indica que hagi de ser especialment favorable).

Publicitat

El principal damnificat és el líder del PSC a Catalunya i que ja es veia repetint candidatura i, ara, haurà de recular. Segons explica La Sexta, el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, ha hagut de fer un pas enrere per deixar la candidatura a Illa. Un fet que demostra, una vegada més, que les decisions del PSC es prenen a Madrid.

Cal destacar, a més, el perfil ultra unionista i molt bel·ligerant que ha tingut Salvador Illa amb els independentistes quan encara no havia fet el salt al Gobierno. Tota una declaració d’intencions del PSC que s’allunya encara més de la poca catalanitat que li quedava.

Et pot interessar  La Moncloa torna a tancar la porta al referèndum i emmarca el discurs d'Aragonès al Senat en la campanya del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut