Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

El PSC tanca files amb Marín, esquitxada per un cas de corrupció a l’Hospitalet

Els socialistes ofereixen “màxim suport” a l’alcaldessa i presidenta del PSC i asseguren que “no té res a veure”

Redacció 14/12/2020
Pla mitjà del líder del PSC, Miquel Iceta, amb l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, la número 4 a la candidatura, Mercè Perea, i el president del Senat, Manuel Cruz, a l'acte d'inici de campanya del PSC al 10-N. Imatge del 31 d'octubre del 2019. (Horitzontal)

La vice-primera secretària del PSC i portaveu al Parlament, Eva Granados, ha expressat el “màxim suport” de la formació a l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, que va ser detinguda la setmana passada per un presumpte cas de corrupció al Consell Esportiu del municipi. Marín, que és també la presidenta del PSC, ha posat el seu càrrec a disposició del partit en la reunió del Comitè Executiu de la formació, tal com demana el codi ètic dels socialistes, però Granados ha assegurat que “no s’ha hagut de fer absolutament res perquè no hi ha cap cas que tingui a veure amb Núria Marín”.

En una roda de premsa aquest dilluns, Granados ha defensat que l’alcaldessa socialista “ha donat totes les explicacions i ha expressat la voluntat de col·laborar amb la justícia”, per la qual cosa ha apel·lat a la presumpció d’innocència de Marín. Així mateix, ha subratllat que el Consell Esportiu de l’Hospitalet és “una entitat de caràcter privat” i que ja s’hi estava fent “una auditoria que va quedar aturada en el moment que a entrar l’autoritat judicial”.