Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PSC falta el respecte a Torra: “Prou de demanar a l’Estat el confinament de Catalunya”

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC-Units i viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha carregat contra el president de la Generalitat, Quim Torra, per haver insistit a demanar al govern espanyol que confini Catalunya per combatre el coronavirus. “Si us plau, prou”, ha publicat Granados a Twitter després que Torra digués en una entrevista amb la BBC que “els experts i els científics diuen que això només es pot aturar si realment confinem tota la població a casa”.

Torra ha lamentat que l’executiu espanyol no està aplicant “la millor solució” i prefereix mantenir oberts ports i aeroports. “La situació és suficientment greu com perquè a sobre veiem el president de la Generalitat actuant amb aquesta irresponsabilitat”, li ha retret Granados.

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una crida a no desplaçar-se aquest cap de setmana i a mantenir el confinament a casa per fer front al coronavirus. Així s’ha expressat, segons un comunicat del Govern, després de mantenir una videoconferència amb representants del món local català. Torra ha advertit que Catalunya entrarà “en estrès màxim la setmana que ve” per un previsible augment d’infeccions i ha pregat que ningú viatgi a segones residències. “Malmetríem l’equilibri dels hospitals comarcals”, ha avisat.

Et pot interessar  Albiach critica les hipotètiques aliances del PSC i ERC amb Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut