Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El pregó de la Festa Major de Gràcia 2021, a càrrec de Jordi Cuixart

|

- Publicitat -

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, serà el pregoner de la Festa Major de Gràcia d’enguany a Barcelona, segons ha avançat l‘Independent de Gràcia‘. El pregó es preveu el pròxim 14 d’agost a les 19 hores a la plaça de la Vila de Gràcia. El passat mes d’abril ja es va donar a conèixer la imatge de la Festa Major de Gràcia 2021, que vol tornar a la presencialitat en la mesura del possible i en funció de les restriccions per la cinquena onada de la pandèmia del coronavirus.

El president d’Òmnium Cultural és conegut per la seva retòrica honesta i directe que de ben segur no deixarà a ningú indiferent i és tota una declaració d’intencions per part dels organitzadors de la Festa Major de la Vila de Gràcia. L’esdeveniment tindrà limitacions per frenar la COVID-19, de manera que les barres de bar solament estaran obertes durant en el transcurs d’activitats culturals i no es permetran els àpats populars a la via pública.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut