Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El pregó de la Festa Major de Gràcia 2021, a càrrec de Jordi Cuixart

La figura del pres polític ha superat els condicionants polítics i socials per l’elecció del pregoner, que durà a terme el 14 d’agost

Avatar
Agències 23/07/2021
Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural / Òmnium

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, serà el pregoner de la Festa Major de Gràcia d’enguany a Barcelona, segons ha avançat l‘Independent de Gràcia‘. El pregó es preveu el pròxim 14 d’agost a les 19 hores a la plaça de la Vila de Gràcia. El passat mes d’abril ja es va donar a conèixer la imatge de la Festa Major de Gràcia 2021, que vol tornar a la presencialitat en la mesura del possible i en funció de les restriccions per la cinquena onada de la pandèmia del coronavirus.

El president d’Òmnium Cultural és conegut per la seva retòrica honesta i directe que de ben segur no deixarà a ningú indiferent i és tota una declaració d’intencions per part dels organitzadors de la Festa Major de la Vila de Gràcia. L’esdeveniment tindrà limitacions per frenar la COVID-19, de manera que les barres de bar solament estaran obertes durant en el transcurs d’activitats culturals i no es permetran els àpats populars a la via pública.