Edició 2121

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 16 de maig del 2024
Edició 2121

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 16 de maig del 2024

El PP es desmarca de la pallissa al ninot de Sánchez, però li retreu que no condemni la crema d’imatges de Feijóo a la Diada

La nit de Cap d'Any un centenar d'ultres va penjar del coll un ninot del president espanyol

|

- Publicitat -

El PP es desmarca tímidament de les polèmiques accions durant la concentració ultra a Ferraz la nit de Cap d’Any, en què un centenar d’assistents va penjar i apallissar un ninot que simbolitzava el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, mentre algun dels participants iniciava a fer-ho amb el Sánchez de veritat.

El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha acusat PP i Vox d’incitar els actes “d’odi” contra el partit socialista i contra Sánchez. Per ara, fonts dels populars s’han limitat a afirmar que “no els agrada el que va passar aquella nit” i “tot el que no entri dins dels límits del respecte compta amb el nostre rebuig i condemna”.

Publicitat

Amb tot, el PP s’excusa dient que en aquella concentració “també es va insultar greument a càrrecs del PP” i retreu al PSOE que no condemni amb la mateixa fermesa els “insults a Almeida“, la “crema de ninots amb la imatge de Feijóo a Galícia” o “la crema d’imatges del president del PP a la Diada”.

Et pot interessar  El PP força un nou ple del Senat per deixar en suspens el conflicte de competències amb el Congrés per l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut