Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El poble es prepara per les sentències: preavís de vaga general per l’11-O

|

- Publicitat -

El poble català es prepara per a respondre a les sentències, al Tsunami democràtic, Ens Plantem, Pícnic per la República, els CDRs i altres accions que segurament no han vist la llum s’hi ha de sumar ara un preavís de vaga general.

La CSC-Intersindical i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han registrat dos preavisos de vaga general per l’11 d’octubre. Els sindicats promouen una aturada de 24 hores a tota Catalunya per un dels dies en què podria sortir la sentència del judici al Tribunal Suprem per l’1-O i poc després de la detenció de nou CDR acusats de terrorisme. Segons han explicat a l’ACN fonts de la CSC-Intersindical, la vaga es convoca perquè segueixen sense resoldre’s les reivindicacions econòmiques i socials de les últimes mobilitzacions, com la derogació de la reforma laboral, la manca d’un salari mínim més elevat, o la promoció de la igualtat. A més, recorden que el sindicat està compromès amb els drets nacionals, que considera que afecten, també, la situació laboral.

Publicitat

En aquest sentit, des del sindicat apunten que les recents detencions de nou activistes independentistes, acusats de terrorisme per l’Audiència Nacional, té afectació en la seva feina.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional rebutja aturar la investigació del Tsunami i avala que García-Castellón la condueixi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut