Dilluns, 25 d'octubre de 2021 - Edició 1187
La República

El pare del nen mort el 17-A a ERC: “Déu us ajudi, el poble jutjarà el que feu”

Javier Martínez veu una oportunitat perduda per forçar la comissió d’investigació de l’assassinat de 16 innocents?

Redacció
Redacció 03/01/2020
Javier Martínez aplaudeix la feina dels agents policials en una foto d'arxiu.

El pacte d’investidura entre ERC i PSOE segueix generant notícies col·laterals. En aquesta ocasió fem referència a Javier Martínez, el pare del nen assassinat als atemptats de les Rambles a Barcelona el 17 d’agost del 2017.

Martínez fa mesos que lluita perquè s’esclareixen els fets i que l’Estat expliqui les vinculacions de l’Imam de Ripoll i cap de la cèl·lula terrorista amb el CNI espanyol, ja que n’era confident.

El pare de l’Àngel creu que hagués estat una oportunitat d’or la força parlamentària d’ERC per forçar “la comissió d’investigació de l’assassinat de 16 innocents”. I encara pren més sentit la seva queixa tenint en compte que ERC no formarà part de la comissió de secrets oficials del Congreso, tal com us explicàvem en aquesta notícia.

Martínez interpel·la directament els republicans: “No volem que sigui una victòria de partit?” i afegeix: “no teniu cap honor ni cap sentiment, quan ens maten als carrers, com el 17-A, ho voleu més clar ERC? Déu us ajudi, els àngels faran justícia, i el poble jutjarà el que feu”.