Edició 2157

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 21 de juny del 2024
Edició 2157

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 21 de juny del 2024

El Govern amplia en 25 MEUR els ajuts a restauració, estètica, centres comercials parcs infantils i oci nocturn

|

- Publicitat -

El Departament d’Empresa i Coneixement ha ampliat en 25 MEUR els ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa, parcs infantils privats, oci nocturn i establiments de centres comercials afectats pels tancaments arran de la covid-19. En total, 75 MEUR. Davant del manteniment de les restriccions, Empresa ha modificat les bases de la convocatòria de subvencions adreçada a aquests sectors per incrementar els imports i prioritzar que els rebin aquells que no n’han rebut cap abans. Els propers dies s’obrirà la convocatòria. Entre d’altres, els comerços situats dins de centres o recintes comercials rebran un ajut de 3.000 euros, el doble del pressupostat inicialment. S’amplia també la quantia per als parcs infantils i els locals d’oci.

Publicitat

Els bars, restaurants i cafeteries rebran una aportació de 2.000 euros i els centres d’estètica 1.500. Aquestes quanties s’afegeixen a les que ja es van poder acollir en la primera convocatòria del 26 d’octubre. S’ha ampliat també la quantia per als parcs infantils privats, que rebran una aportació de 9.000 euros i no els 6.000 previstos inicialment.

Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, discoteques de joventut i karaokes rebran una aportació única que variarà en funció del nombre de treballadors. Per a negocis amb menys de 10 empleats, l’aportació serà de 10.000 euros, enlloc dels 6.000 previstos inicialment, i per als establiments amb més de 10 treballadors, de 20.000 (inicialment eren 9.000).

Empresa ha informat que només hauran de presentar sol·licitud els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial i els de restauració i estètica que no van demanar la primera convocatòria de subvencions. Els establiments que ja són beneficiaris de la primera línia d’ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa, es procedirà a un segon pagament automàtic de l’ajut sense haver de fer cap nou tràmit.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut