Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El Gobierno evita aclarir si aplicarà restriccions similars a les de Catalunya

|

- Publicitat -

La portaveu de l’executiu espanyol, Isabel Rodríguez, ha mostrat “màxim respecte” a la decisió del Govern d’endurir restriccions per Nadal, però ha evitat respondre si considera que s’han d’aplicar al conjunt de l’Estat espanyol tal com demana el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

El Gobierno de Pedro Sánchez no ha volgut fixar un posicionament el dia abans de la Conferència de Presidents, que es reuneix dimecres a la tarda per abordar la situació de la covid-19. En roda de premsa aquest dimarts després del Consell de Ministres, Rodríguez ha explicat que l’executiu espanyol escoltarà les propostes de totes les autonomies i vol cercar un “mínim comú denominador”.

Publicitat

Rodríguez ha remarcat que la resposta que donin les administracions estarà guiada per la “prudència”. La portaveu ha subratllat que la situació “no és igual” a la de l’any passat. “Estem més preparats i tenim més experiència” i això propicia que es puguin “adoptar mesures diferents”, ha dit Rodríguez. Així mateix, ha negat que s’arribi tard i diu que fa cinc setmanes no es coneixia la variant òmicron.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut