Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

El descarat atac de Millo a Puigdemont per l’1-O: “És l’únic responsable de les càrregues policials”

L'exdelegat del govern espanyol diu que va marxar de Catalunya perquè "l'increpaven"

|

- Publicitat -

L’exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha tornat a demostrar el seu odi a l’independentisme amb unes declaracions incendiàries. En aquesta ocasió, ha disparat contra el president a l’exili Carles Puigdemont a qui ha responsabilitzat de la brutalitat policial durant el 2017.

“En les càrregues policials, l’únic responsable és Carles Puigdemont, perquè és qui va convocar un acte il·legal”, ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio. Per la seva banda, ha defensat que va fer el que havia de fer i ha recordat que va reclamar a Puigdemont que desconvoqués el referèndum. “Ell va sortir públicament a dir que no, no sols que no desconvocava sinó que feia una crida a defensar els col·legis i a defensar les urnes amb un llenguatge bèl·lic”, ha afegit.

Publicitat

Així mateix, ha detallat que va fugir a Andalusia, on exerceix de secretari general d’Acció Exterior de la Junta, pel tracte que rebia a Catalunya. “M’increpaven, m’amenaçaven i m’insultaven pel carrer”, ha assegurat.

Pel que fa a la manifestació espanyolista en contra de l’amnistiaMillo ha afirmat que no està segur de poder-hi assistir per motius d’agenda personal, però ha deixat caure que si pot, hi anirà. En aquesta línia, s’ha oposat a l’amnistia perquè “estem en una democràcia” i, a parer seu, només serveixen “per passar d’una dictadura a una democràcia”.

Et pot interessar  El Suprem a Enric Millo: "No vas ser víctima del procés independentista"

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut