Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Suprem a Enric Millo: “No vas ser víctima del procés independentista”

|

- Publicitat -

Una altra clatellada en plena tensió del PP. Aquesta ocasió la diana del Tribunal Suprem ha estat Enric Millo. El polític espanyol del Partit Popular va presentar un recurs contra els indults perquè, segons deixava palès va “un clar patiment de la violència ambiental promoguda pels condemnats”, que va provocar “una sèrie d’actuacions violentes que el van afectar” com a membre del PP i a l’àmbit familiar. Tot i això, aquests arguments han estat denegats pel Tribunal Suprem.

Així doncs, l’Òrgan manifesta que “no es mencionen en el relat de fets provats ni són determinants en si mateixos en el relat penal que es fa en la sentència”, per tant, cauen el patiment “en l’àmbit personal i familiar i com a membre del PP” no és legítim.

Publicitat

D’altra banda, el TS no admet els recursos contenciós-administratius presentats contra els reals decrets aprovats pel Gobierno el juny passat. Aquests demanaven concedir els indults als nou presos polítics catalans; segons ha avançat El Nacional.

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut