Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El Consell per la República dóna 125 ordinadors i 3.000 mascaretes per a menors

|

- Publicitat -

El Consell per la República ha iniciat una campanya per repartir un total de 125 ordinadors i 3.000 mascaretes com a donació a 70 centres residencials d’acció educativa (CRAE) i centres de menors de Catalunya, a través del Fons d’Acció Social Republicana (FRAS), amb l’objectiu de cobrir les necessitats “urgents, sanitàries i socials” derivades de la Covid-19.

En un comunicat aquest dimecres, ha explicat que la iniciativa neix de la petició de diferents centres de menors que plantejaven necessitats de màscares per als seus usuaris de cara a les fases 2 i 3 del pla de desconfinament.

Publicitat

Mitjançant la col·laboració amb el Consell de Cambres de Catalunya, van contactar amb l’Agència de Residus de Catalunya i amb l’Associació Social Andròmines per estudiar la possibilitat de comprar material informàtic, i així han adquirit un total de 125 ordinadors reciclats “i en perfecte estat” , juntament amb 3.000 mascaretes per donar-los als centres de menors i joves que els necessiten.

El Consell per la República no és la primera vegada que duu accions de cara a la ciutadania per a combatre la pandèmia i ajudar a poder retornar a la normalitat. Fa unes setmanes recaptava més de 58.000 euros per a material sanitari i també repartia un centenar de mascaretes entre els treballadors de TMB.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut