Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Treballadors del Metro de Barcelona agraeixen les mascaretes enviades pel Consell per la República

|

- Publicitat -

Els treballadors del Metro de Barcelona podran sortir a treballar més protegits gràcies a l’enviament d’una partida de mascaretes des del Consell per la República. Així ho explica agraït un dels seus treballadors, Oriol Corral des de Santa Coloma de Gramanet.

Corral explica que han rebut 100 mascaretes de teixit de Fanotex®. Aquest material és un teixit tècnic que permet un ús individual i resisteix fins a 80 rentades a 60 graus. Es fabrica a Catalunya i és reutilitzable, amb els avantatges logístics, mediambientals, de proximitat i econòmiques que això significa.

Publicitat

El treballador de TMB, vestit amb l’uniforme, assegura que “els poderosos tenen mil maneres de cuidar-se i els humils i treballadors només ens tenim a nosaltres, així que mil gràcies”.

Fons Republicà d’Acció Solidària

Des del Consell per la República i la xarxa de Consells Locals a l’interior del país, s’ha iniciat una campanya per ajudar a lluitar contra el coronavirus i els seus efectes sanitaris, socials i econòmics.

Responent a la demanda del sector sanitari i de la població per manca de material sanitari com mascaretes, bates quirúrgiques, entre d’altres, els Consells Locals per la República estan produint el material sanitari i el distribueixen als nostres pobles i ciutats.

A part de l’exemple de TMB, el Consell per la República ha liderat la primera fabricació de 20.000 mascaretes a Sabadell o compra de 1.000 bates amb teixit tècnic.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut