Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El col·lectiu Primer d’Octubre lamenta que els dirigents d’ERC no vagin a la Diada: “La missió de l’ANC és pressionar”

|

- Publicitat -

El col·lectiu primer d’octubre fa públic un comunicat on denuncien que els dirigents d’ERC hagin decidit no assistir a la manifestació de la Diada. Tot i això, reiteren que com a membres d’ERC ells sí que hi assistiran i fan una crida a la mobilització de tots els seus militants.

A més, especifiquen que la convocatòria d’enguany, que és liderada per l’ANC, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència tenen l’objectiu d’interpel·lar els partits “com sempre ho ha fet”, retiren des del col·lectiu. En el comunicat manifesten que la missió de l’ANC és “pressionar partits polítics perquè posin en el seu full de ruta la independència del nostre país”. I reforça la línia de l’ANC: “Òbviament, els qui governen s’han de sentir més pressionats. És lògic”; i finalment conclou “Entenem que aquesta crítica, com totes les reivindicacions democràticament expressades al carrer, han de ser escoltades pels governants”.

Publicitat

D’altra banda, segons ha informat VilaWeb, pocs dies abans de la Diada, el partit de Pere Aragonès ha enviat un comunicat a tots els seus militants i simpatitzants on ha fet una crítica de la Diada; tot plegat després que el president de partit i el de la Generalitat hagin fet pública la no assistència a la manifestació, ja que a parer seu, va en contra “els partits polítics”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut