Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El cap de premsa de SCC fitxa com a responsable de comunicació de Vox a Catalunya

|

- Publicitat -

Que l’associació ultranacionalista espanyola i radical unionista de Societat Civil Catalana tenia moltes semblances en discurs i maneres de fer amb la ultradreta espanyola era quelcom que es podia intuir malgrat els esforços de l’entitat d’intentar desvincular-se’n.

Però els fets evidencien sinergies entre les dues plataformes difícils d’amagar. Pablo Zaragoza, qui ha estat el cap de premsa de l’organització unionista radical ha fitxat per Vox. Concretament ha passat a formar part de l’equip del partit ultra a Catalunya. Concretament, ocuparà el lloc de director de comunicació del partit d’ultradreta, amb Ignacio Garriga com a candidat a la presidència de la Generalitat.

Publicitat

Ell mateix ho ha fet saber amb un missatge enviat als seus contactes, mostrant la seva disposició a atendre qualsevol consulta relacionada amb el partit i l’actual candidat extremista a la presidència catalana. Així ho explica ElPlural.com que a més també denuncia que Pablo Zaragoza segueix la tendència del partit liderat per Santiago Abascal de vetar-los.

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut