Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

El cap de premsa de SCC fitxa com a responsable de comunicació de Vox a Catalunya

L’entitat ultranacionalista espanyola evidencia les sinergies amb el partit d’ultradreta

Redacció 09/12/2020

Que l’associació ultranacionalista espanyola i radical unionista de Societat Civil Catalana tenia moltes semblances en discurs i maneres de fer amb la ultradreta espanyola era quelcom que es podia intuir malgrat els esforços de l’entitat d’intentar desvincular-se’n.

Però els fets evidencien sinergies entre les dues plataformes difícils d’amagar. Pablo Zaragoza, qui ha estat el cap de premsa de l’organització unionista radical ha fitxat per Vox. Concretament ha passat a formar part de l’equip del partit ultra a Catalunya. Concretament, ocuparà el lloc de director de comunicació del partit d’ultradreta, amb Ignacio Garriga com a candidat a la presidència de la Generalitat.

Ell mateix ho ha fet saber amb un missatge enviat als seus contactes, mostrant la seva disposició a atendre qualsevol consulta relacionada amb el partit i l’actual candidat extremista a la presidència catalana. Així ho explica ElPlural.com que a més també denuncia que Pablo Zaragoza segueix la tendència del partit liderat per Santiago Abascal de vetar-los.