Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Dos trens col·lisionen a Montcada provocant 150 ferits i alteracions al servei

|

- Publicitat -

Dos trens han col·lidit a l’estació de Montcada i Reixac Manresa el matí d’aquest dimecres, 7 de desembre. Un tren ha encalçat l’altre per la part de darrere; més d’un centenar d’usuaris, concretament 150, ha patit contusions a causa del xoc, que ha fet caure tothom a terra, així com que la llum dels combois se n’anés. La circulació dels trens de la línia R4, R7 i R12 ha quedat suspesa mentre els serveis d’emergències valoren la situació i les persones ferides.

La topada s’ha produït quan faltaven escassos minuts per les 8 del matí, en una jornada amb més usuaris de l’habitual a causa de les obres que s’executen a l’estació de la Sagrera, a Barcelona. Renfe ha activat el protocol per aquest tipus d’incidents en col·laboració amb Protecció Civil i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). “Estava el tren parat a l’estació, ha vingut un per darrere, i han xocat els dos. Hem caigut tots a terra i se n’ha anat la llum”, relata una testimoni dels fets.

Publicitat

Del xoc han resultat ferides un total de 155 persones, de les quals 150 han patit ferides lleus, i les altres 5 de poca gravetat. D’aquestes persones, 3 han estat traslladades a centres sanitaris en estat lleu.

Et pot interessar  El Ministeri de Transports i la Generalitat constitueixen la comissió de seguiment per al traspàs de Rodalies
Publicitat

Opinió

Minut a Minut