Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Dolors Sabater, de la CUP, deixarà el seu escó al Parlament la setmana vinent

La cupaire se centrarà en la tasca com a regidora a l'oposició de l'Ajuntament de Badalona

|

- Publicitat -

La presidenta del grup parlamentari de la CUP al Parlament de Catalunya, Dolors Sabater, ha informat que deixarà l’acta de diputada i, per tant, abandonarà el seu escó la setmana que ve. El ple previst pel pròxim dijous, 21 de desembre, serà l’últim de l’anticapitalista i exalcaldessa de Badalona, segons ha avançat l”Ara’ i ha pogut confirmar l’ACN.

Malgrat que la cupaire ja va anunciar el passat mes de juny que renunciaria al seu escó, fins ara aquesta renúncia no s’havia materialitzat ni tenia data. Sabater registrarà el tràmit en acabar el ple del dijous, i la baixa serà efectiva l’endemà, divendres.

Publicitat

Fonts de la formació han indicat que Sabater se centrarà ara en la tasca com a regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Badalona, on Xavier García Albiol governa amb majoria absoluta. A més a més, el Codi Ètic de la CUP fixa que els càrrecs electes no poden tenir duplicitat de càrrecs en diferents institucions.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut