Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Diversos testimonis avalen al jutjat la versió de la noia que va denunciar Dani Alves per agressió sexual

|

- Publicitat -

Diversos testimonis han avalat aquest divendres al jutjat la versió de la noia que va denunciar una agressió sexual per part del futbolista Dani Alves en una discoteca de Barcelona. Tots vuit han ratificat la seva declaració davant dels Mossos d’Esquadra, en què explicaven la situació anterior i posterior als fets, que van passar en un lavabo del reservat de la sala Sutton. Sis testimonis són treballadors o responsables de la sala, que van veure i atendre la jove després dels fets, mentre que dues són l’amiga i la cosina de la víctima, que han assegurat que el futbolista també va intentar assetjar-les a elles. Cal recordar que la denunciant va acabar renunciant a una compensació econòmica en cas que Alves sigui condemnat.

Els treballadors de la sala han explicat que va ser Alves qui va convidar les tres noies al seu reservat i va estar uns 20 minuts conversant i ballant amb elles. En un moment determinat Alves va entrar al lavabo i després ho va fer la noia. S’hi van estar un quart d’hora i suposadament va ser aleshores quan l’esportista la va obligar a mantenir relacions sexuals no consentides, tot i que ell assegura que sí que ho van ser.

Publicitat

Un cop passada la suposada agressió sexual en un petit lavabo annex al reservat, fora de la vista de les càmeres i de la resta de la gent, la noia va voler marxar de la discoteca, però va explicar a les seves acompanyants i a responsables de la discoteca que l’exdefensa brasiler del Barça l’havia violat. A partir d’aleshores es va activar el protocol contra agressions masclistes i es van avisar els Mossos d’Esquadra.

Et pot interessar  Alves no ha pogut reunir la fiança i passarà el cap de setmana a presó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut