Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Destituïts els responsables de gestionar les residències i tramitar les ajudes a autònoms del Govern

|

- Publicitat -

La situació en funcions del govern impedeix substituir els consellers, només seria factible una dimissió i passar la conselleria a un altre conselleria   

El Govern nomenarà Oriol Amorós secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en substitució de Josep Ginesta després de les darreres polèmiques que hi ha hagut al Departament. Amorós ha estat fins ara secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Les competències que Ginesta tenia en l’àmbit de Treball recauran en Enric Vinaixa, que les assumirà al costat de la tasca actual que desenvolupa com a director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral.

Publicitat

D’altra banda, l’executiu nomenarà Marta Cassany nova secretària d’Afers Socials i Famílies. Rellevarà en el càrrec Francesc Iglesies. Actualment és directora del Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona.

Ha estat pactada “de comú acord” entre el conseller Chakir El Homrani i Ginesta i el secretari Francesc Iglesias, i s’aprovarà aquest dimarts a Consell Executiu.

El Homrani ha agraït “profundament la dedicació, l’esforç i la perseverança de tots dos al front de dues àrees de gran complexitat en els últims anys”.

Et pot interessar  ERC insisteix en el finançament singular i adverteix Sánchez: "Si vol suport als pressupostos de l'Estat, compleixi"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut