Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Desconvocada la vaga dels treballadors de Renfe in extremis després d’un acord entre el Ministeri de Transports i els sindicats

La protesta estava prevista per aquest divendres i els dies 30 de novembre i 1, 4 i 5 de desembre

|

- Publicitat -

Els sindicats d’obediència espanyola han abandonat el xantatge després d’arribar a un acord d’última hora amb el Ministeri de Transports que ha permès desconvocar la vaga contra el traspàs de Rodalies a la Generalitat.

Segons han confirmat fonts sindicals, la desconvocatòria s’estén a tots els dies, és a dir, aquest divendres, el 30 de novembre i 1, 4 i 5 de desembre. A Catalunya, fins a 4.000 treballadors estaven cridats a la protesta. La Generalitat havia establert uns serveis mínims del 66% en hores punta a Rodalies i un 33% durant la resta dels serveis i Renfe havia previst la supressió de fins a 400 trens en unes jornades que s’esperaven caòtiques.

Publicitat

Aquest dijous els usuaris han denunciat que els treballadors ja estaven duent a terme una “vaga encoberta”, ja que s’han registrat nombrosos retards.

Et pot interessar  Capella carrega contra Renfe per les incidències a les màquines de venda i demana accelerar el traspàs de Rodalies
Publicitat

Opinió

Minut a Minut