Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Demanen ajuda a la ciutadania per identificar un policia nacional espanyol que va abusar sexualment d’una noia l’1-O

L’1-O del 2017 ens va deixar moltes imatges esgarrifoses de la Policía Nacional espanyola i la guarda civil pegant gent innocent que defensava urnes i paperetes. Els vídeos colpidors i […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 10/01/2019
Una imatge d'agents de la policia espanyola/ Carles Palacio

L’1-O del 2017 ens va deixar moltes imatges esgarrifoses de la Policía Nacional espanyola i la guarda civil pegant gent innocent que defensava urnes i paperetes.

Els vídeos colpidors i frustrants s’han anat recopilant a la xarxa. Ara, però, ha sorgit una petició sorprenent que encara fa més horripilant l’actuació dels cossos de seguretat espanyols d’aquell dia. Es demana col·laboració ciutadana per intentar trobar un agent que va agredir sexualment una noia.

La petició l’ha fet El Centre Iríndia, que treballa per a la Defensa Drets Humans i intervenció i incidència en l’àmbit de la violència institucional. “L’1-O de l’any passat una ciutadana va ser agredida físicament i sexual per un agent de la Policia Nacional” afirmen. “És per això que si teniu imatges de l’escola Mediterrània, les necessitem! Envieu-les a saidavi@iridia.cat”.