Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Davant dels acomiadaments, Betevé convoca una vaga aquest divendres

|

- Publicitat -

El Comitè d’Empresa de Betevé ha anunciat aquest dijous que convoquen una vaga per aquest divendres per l’acomiadament de 21 professionals i per reivindicar que es mantinguin les condicions laborals dels treballadors del mitjà de comunicació públic de Barcelona. En un comunicat, han explicat que els servei mínims pactats amb l’empresa durant la vaga inclouran l’emissió de dos informatius de 15 minuts al migdia i a la tarda. Al portal informatiu de Betevé cobrirà la informació del dia, les xarxes socials informatives es gestionaran amb un 50% de serveis mínims i el perfil corporatiu es mantindrà en silenci. No hi haurà programació a la televisió, excepte els informatius, i l’emissora de ràdio emetrà blocs musicals.

Durant tota la jornada s’informarà de l’alteració de la programació per la vaga i no hi haurà publicitat ni emissions comercials. “En cas d’esdeveniments rellevants des del punt de vista periodístic, poden haver, de forma consensuada, canvis en la programació informativa”, han advertit des del Comitè d’Empresa de Betevé.

Publicitat

La convocatòria de vaga ha arribat després que el passat febrer la direcció del mitjà acomiadés 12 persones a més dels 9 que s’havien despatxat anteriorment.

Et pot interessar  Mor la periodista cultural Anna Pérez Pagès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut