Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Coscubiela usa Neus Català per atacar l’independentisme i en surt escaldat

Amb aquesta resposta, el cantant Cesk Freixas, deixa fora de joc el polític unionista

|

- Publicitat -

La lluitadora antifeixista Neus Català, que va morir dissabte als 103 anys, ha estat acomiadada en una emotiva cerimònia pública al tanatori de Móra la Nova (Ribera d’Ebre), on han assistit prop de 400 persones.

Joan Coscubiela, però, ha aprofitat aquest trist fet luctuós per a atacar l’independentisme i n’ha sortit escaldat. L’exdiputat al Parlament de Catalunya d’ICV i unionista desacomplexat espanyol ha afirmat a les seves xarxes socials que “el dolor per la mort de Neus Català, lluitadora per les llibertats des de les seves profundes conviccions comunistes i víctima de la barbàrie nazi, s’agreuja en veure la grollera manipulació de la seva persona per alguns que durant anys han combatut molt del que ella representa”.

Publicitat

Immediatament les respostes a l’abjecte tuit no s’han fet esperar. El cantant Cesk Freixas l’ha noquejat amb una foto de Neus Català anant a votar l’1-O. Altres usuaris li han recordat la seva posició a favor del 155 i la seva lamentable actuació durant la votació al Parlament del 27-O.

Et pot interessar  L'Ajuntament de la Pobla de Segur canvia el nom del passeig Josep Borrell per 1 d'Octubre
Publicitat

Opinió

Minut a Minut