Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Com serà el trànsit a la superilla literària de Sant Jordi de Barcelona?

La principal recomanació de la GUB és que la ciutadania es desplaci en transport públic o a peu per accedir a la zona de la superilla literària

|

- Publicitat -

La diada de Sant Jordi, una de les més emblemàtiques que se celebren a Catalunya, s’apropa, i comença a fer-se públic com estarà organitzada Barcelona per tal d’acollir els milers de visitants que busquen trobar els millors llibres i les millors roses. Per tal d’assegurar el correcte desenvolupament de la jornada, la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha dissenyat un dispositiu de seguretat “complex”, davant les previsions que la diada d’enguany superarà les expectatives de les anteriors.

La GUB ha començat a treballar en la superilla literària, un dels principals atractius de Barcelona durant la celebració de Sant Jordi, la qual quedarà tallada al trànsit a partir de les 22 hores de la nit del dissabte, 22 d’abril; a partir de les 8 hores del matí del mateix dissabte, estarà prohibit per a tota mena de vehicle estacionar a la zona de la superilla. La principal recomanació de la GUB és que la ciutadania es desplaci en transport públic o a peu per accedir a la zona de la superilla literària.

Publicitat

D’altra banda, es mobilitzaran prop de 275 agents de la GUB, 330 auxiliars i una infraestructura amb 230 barreres de formigó. Mentre duri el tall, cap vehicle (ni privat, bicicletes o vehicles de mobilitat personal) tampoc no podrà circular per l’interior de la superilla. Els contenidors de la zona també seran retirats, i els veïns de la zona n’hauran d’utilitzar uns de diferents. Paral·lelament, es preveu haver de tallar el trànsit en altres vies properes a la zona i a les Rambles.

Et pot interessar  Perpinyà celebra Sant Jordi amb un munt d'activitats

Publicitat

Opinió

Minut a Minut