Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Colau fica cullerada i demana que la crisi al Govern “s’acabi ja”: “No ens mereixem aquest espectacle”

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha criticat les picabaralles d’ERC i Junts i ha demanat que “s’acabi ja” la crisi de Govern. “La ciutadania en general no ens mereixem aquest espectacle”, ha dit.

L’alcaldessa ha lamentat que “l’única” notícia que arriba de l’altra banda de la plaça de Sant Jaume és que els socis de l’executiu “es barallen”. “Sobren les paraules”, ha constatat, indignada. La líder dels comuns ha aprofitat per mesclar ous amb caragols i ha fet èmfasi en el fet que aquesta crisi arriba en un context d’inflació “desbocada” i de crisi energètica. “Ens mereixem un govern que governi per la gent i atengui les necessitats més bàsiques, que no paren de créixer”, ha afirmat. De fet, Colau ha assegurat que la Generalitat està cada cop més allunyada de les necessitats de la població.

Publicitat

A més, ha afegit, els ajuntaments se senten cada dia “més sols” i li preocupa que hi hagi “bloqueig” al Govern. “No diré quin partit ha de fer què; les seves polèmiques són seves, però la Generalitat és de tots i de totes i portem molt de temps amb la Generalitat bloquejada”, s’ha queixat.

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut