Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Colau defensa el PDeCat per atacar Torra i enyora la feina de Chacón

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha acusat aquest dimecres al president de la Generalitat, Quim Torra, de “fulminar” consellers per motius partidistes en referència a la remodelació del Govern que Torra va promoure ara fa una setmana i on va substituir la consellera d’Empresa i coneixement Àngels Chacón que era l’única membre del PDeCAt a l’Executiu català.

En una entrevista de TVE recollida per Europa Press, ha defensat Chacón i ha destacat la seva feina amb el cas del tancament de la planta de Nissan de Barcelona: “En una situació com aquesta, fulminar-la per motius partidistes i posar a algú clarament d’un biaix ideològic com és el senyor Tremosa per fer política partidista genera preocupació”.

Publicitat

Preguntada per la situació política a Catalunya, Colau ha insistit en el fet que necessita una nova etapa i eleccions: “Tenim un govern en fallida i Catalunya es mereix una nova etapa i un govern cohesionat”.

Defensa Pablo Iglesias

L’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, ha defensat aquest dimecres que el vicepresident espanyol Pablo Iglesias pot seguir a l’Executiu encara que se li investigui pel contracte amb Neurona.

Ho ha dit després que la Fiscalia Provincial de Madrid hagi demanat que se segueixi endavant amb la investigació a Podemos però només pel que fa al contracte subscrit per a les eleccions generals d’abril de 2019 entre el partit i la societat mercantil Neurona Consulting.

“Estem parlant d’investigar un contracte, no estem parlant d’una caixa ‘B’ i de la corrupció que ha vist aquest país de casos gravíssims com els que competeixen a l’PP”, ha retret Colau.

En aquest sentit, ha defensat: “No tractaré a Podemos com a presumptament corrupte quan s’ha demostrat el contrari. Som formacions polítiques noves que segur que cometem errors, no som perfectes, però som més transparents que mai”.

Et pot interessar  Els comuns acusen el Govern de "mentir" sobre el Hard Rock i exigeixen a Aragonès que doni explicacions al Parlament

I ha afegit: “Alguns que han estat durant molts anys fent coses gravíssimes amb els diners públics pretenen generar soroll i fer veure que tots som iguals. Doncs no, no tots som iguals”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut