Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Catalunya registra 836 casos nous de coronavirus i el total s’eleva a 2.702

|

- Publicitat -

Catalunya ha registrat 836 casos nous de coronavirus en les últimes hores i 14 persones més han mort amb la malaltia covid-19. Així ho informa el Departament de Salut en les dades actualitzades aquest dimecres al vespre. Des de l’inici de l’epidèmia, han mort un total de 55 persones. Totes tenien patologies prèvies, informa el Departament de Salut. Del nombre total d’afectats pel coronavirus, 92 persones es troben en estat greu. Hi ha 228 professionals sanitaris afectats pel covid-19; en la informació prèvia, corresponent a dimarts, n’eren 98.

Un dels nous positius: Xavier García-Albiol

Publicitat

El líder del PP a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha donat positiu en el test de coronavirus, segons ha explicat ell mateix en un vídeo a Twitter. García Albiol, que dimarts ja va avançar que s’havia sotmès a la prova perquè tenia tos i febre, ha dit que ara continua tenint mal de cap, que li ha baixat una mica la febre i que continua tenint mal de gola. Continua “aïllat” a dins de casa i seguint les instruccions dels metges. El popular agraeix als treballadors de l’hospital de Badalona la feina “espectacular” que fan, i reconeix que “estan sobrepassats i saturats”. “Molta força a ells i a tots els serveis mèdics”, diu el líder del PP a Badalona, que reconeix el “treball formidable i sense mitjans” que fan els sanitaris.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut