Dimecres, 23 de setembre de 2020 - Edició 790
La República

Canadell, a Díaz Ayuso: “El poder a Castella l’han assolit conquerint, ocupant i fent-se seu allò que altres creen”

Chacón també respon: “El MWC no és només una fira de quatre dies, és entendre la innovació i l’economia del coneixement”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 16/01/2020
Pla mitjà de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, el 8 d'octubre del 2019 (Horitzontal).

Canadell, contundent

El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha criticat aquest dijous les paraules de la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que ha dit que es vol endur el Mobile World Congress a la capital espanyola. En una piulada, Canadell ha acusat la popular de “disparar contra Barcelona” amb les seves paraules sobre el Mobile. A més, Canadell ha dit que els catalans durant la història han creat riquesa i poder “treballant, comerciant i innovant” mentre que, en el seu parer, “el poder a Castella l’han assolit conquerint, ocupant i fent-se seu allò que altres creen”.

La consellera també respon

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha recordat a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que el Mobile World Congress “no és només una fira de quatre dies” sinó que “és entendre la innovació i l’economia del coneixement”. “No és suficient amb metres quadrats d’exposició sense tot un ecosistema que ho enriqueix cada dia. L’esperem aquest any perquè ho vegi i ho entengui”, ha afegit la consellera en una fil a Twitter responent a la presidenta madrilenya, que aquest matí ha dit que intentaria treure el MWC a Barcelona per endur-se’l a la capital espanyola. D’altra banda, Chacón també assenyala que l’organització de la fira s’ha compromès a seguir a Barcelona fins almenys el 2023 “perquè aquí troba un entorn d’àmplia tradició industrial que s’ha bolcat en les noves tecnologies de la indústria mòbil”.

Relacionats